Kristian Valen : Fartøy Valen seiler igjen!

Om arrangementet

Cruiset for deg som ikkje likar sjø. 15. oktober har Kristian Valen premiere i heimbyen Stavanger på sitt nye show!

For snart 20 år sida fekk ein av tidas mest populære norske komikare sitt store gjennombrod med sitt kritikerroste show "Fartøy Valen". Når Siddisen no er tilbake på scena, er tittelen på han sitt nye show ikkje tilfeldig!

Kristian har vore open og ærleg om dei utfordringane som han har hatt, og som media har gjeve mykje spalteplass til - og som har blitt motteke med sympati og respekt. Når han no legg ut på nye eventyr for å underhalda publikum, er det med ydmykheit kor han ynskjer å underhalda publikum slik (bara) Kristian Valen kan, samtidig som han opnar seg noko om dei fightane han har vore gjennom!

Blant "mannskapet" på nye Fartøy Valen finner det seg nokon av dei karakterane somhar gjort Kristian så utroleg populær og elska. Dei som det blir eit gjensyn med, framstår slik "dei" er i dag- ikkje slik dei var - sjolv disse fortener å bli framstilt i notid, men karaktertrekka har nok ikkje endra seg!

I Kristian Vane sin førre produkjson, "Åsted Valen", introduserte han mummer som ble svært godt mottekne. Hans Snap-chat sekvens ble ein hit - den vil sjølvsakt bli med viare på seilasen til hausten, også med nye profiler!

Når seilasen til Kristian innleiast til hausten, vil han på dei fleste spelestadane inkludera eitt unikt nummer kor han gjer ein parodi/imitasjon som publikum har eit nært forholdt til - det vere seg ein kjent lokal person eller eit tema som ublikum lokalt engasjerer set i!

Kast loss - bli med på Kristian sitt nye seilas!