Greg Niemczuk : Store romantikere

Om arrangementet

Pianisten Greg Niemczuk frå Polen kjem til Husnes og spelar i Konsertsalen 2. november kl. 19.00

Den polske meistarpianisten Greg Niemczuk kjem endeleg tilbake til Kultursenteret!  Han kjem på ein ny konsertturné til Norge i oktober/november 2022 og det er fantastisk at han kjem tilbake til Husnes.  Greg er jo i ferd med å bli ein kjent størrelse innan det klassiske musikkliveti kommunen og har jo etter kvart opparbeida seg eit frofast publikum.

Konserten Greg da vil turnere med heiter "Store romanikere". Det er ein konsert kor han spiller dei mest kjent klaverperlene av Schuber, Liszt, Schumann, Chopin, Tjaikovskij og Edvard Grieg.  Det er eit fantastisk program - virtuost og vakkert - eit pogram som vil gå "rett heim" hos publikum i Kvinnherad!

Greg Niemczuk har dei siste 14 årene spilt over 400 konserter i 31 ulike land og han får stadig større fotfeste i Norge. Sjølv om Greg turnérer og spillar heile verden rundt – spesielt i Kina, Japan og Sør-Amerika – har han fått ein helt spesiell tilknytning og kjærleikt til Norge som han kaller sitt andre fedreland.