The Magic of Alexx Alexxander 2.0

Om arrangementet

Velkomen til ein magisk showoppleving med smak av Las Vegas! Endeleg er Alexx Alexxander tilbake med heilt nytt show!

 

Den spektakulære førestillinga skal spillast over heile Skandinavia i løpet av 2023 og 2024. Alexx Alexxanders førre Norges-turné spilte for fullsatte salar og blei sett av over 150.000 nordmenn. No er han endeleg tilbake!

Gå ikkje glipp av denne unike muligheiten til å oppleva den berømte illusjonisten på nært hold i dette spektakulære showet utan norsk sammenligning.

Alexx Alexxander og hans team opner dørane til ein magisk aften med illusjoner og shownummer du aldri har sett maken til. Publikum i alle aldre over heile Norge skal forbløffast og fortryllast. Velkomen til ein magisk showoppleving og minnerik kveld du seint vil gløyme.

Bestill dine billettar før dei forsvinner!

Alexx Alexxander har som einaste nordmann nokonsinne blitt tildelt den prestisjetunge utmerkelsen, "Illusionist of The Decade" i underholdningshovudstaden Las Vegas våren 2022. Han spiller for fulle hus over heile verda, han har opptrådt for kongelege og har stadig show i Los Angeles for dei største stjernane i Hollywood. 

Alexx Alexxander har blitt ein internasjonal stjerne og du er herved invitert til å oppleva han på nært hold i ein storslagen showoppleving.

Velkomen til ein helafta fylt med dans, humor, spektakulære illusjonar og showmanship i verdsklasse.

«Det aller beste av magi du ser i hele verden!»

-VG